AMP A/S     Skovhusevej 17     DK-4773 Stensved     tel: +45 55 38 65 65     fax: +45 55 38 65 60     [email protected]     

AMP A/S   Skovhusevej 17   DK-4773 Stensved   [email protected]

tel: +45 55 38 65 65   fax: +45 55 38 65 60

Om os

En moderne virksomhed med en stærk historie

AMP A/S blev grundlagt i 1991 og har siden skabt værdifulde principper og set-up for vores produktion af sprøjtestøbte komponenter, der hovedsageligt anvendes i Medical Device industrien. Virksomheden blev i 2016 en del af Rego Silicones Group, hvilket har givet virksomheden en række fordele. Rego Silicones Group har en af de førende værktøjsfabrikker Regoform A/S, hvorigennem vi har fået yderligere muligheder for at udvide vores viden med hensyn til emnekonstruktion og formfremstilling.

Hvorfor vælge os?

Når vores kunder samarbejder med AMP A/S, får de fuld support fra start til slut af den hjælp som er nødvendig for at sikre succes. Vores styrker er et værdifuldt aktiv til at opfylde vores kunders ønsker. Vi kan tilbyde følgende:

  • Kundespecifikke løsninger
  • Design af komponenter
  • Hjælp til tegning af komponenter
  • Konstruktion/indkøb af værktøjer
  • Valg af råvare/råvarer
  • Produktion

Igennem årene har vi løst en hel del specialopgaver, hvilket har givet os en bred viden og ekspertise i både, håndtering og støbning af en lang række sofistikerede råvarer. Vi arbejder med et netværk af specialister, der hjælper os med at finde de optimale løsninger når vi håndterer større projekter.

Vi er aldrig længere
væk end et opkald
eller en mail